Правила

Отговори на често задавани въпроси

 

Как да публикувам обява?

За да публикувате обява изберете бутона „Публикувай обява” и попълнете всички полета. Когато публикувате обява напишете възможно по-подробно описание на стоките/услугите, добавете качествени снимки и укажете цената в съответното поле.

Не подавайте една и съща обява няколко пъти, това нарушава нашите правила.

 

Обявите ми одобряват ли се от администратор?

Всеки потребител на сайта има възможността сам да оформи и да публикува своята обява. Ако в по-късен етап след публикацията на обявата бъде забелязано, че не отговаря на условията за ползване на сайта, обявата ще бъде изтрита от сайта.

 

В коя категория да пусна обявата?

Можете да намерите списък с категории и подкатегории на сайта и да изберете най-подходящата за вашата обява.

 

Пуснах обява само за един град. Как да направя така, че тя да се показва не само в града, но и в цяла България?

Нищо допълнително не трябва да се прави, Вашата обява ще се показва на сайта, както във вашия град, така и в цяла България.

 

Мога ли да дублирам обявата, като я пускам за различни населени места?

Не, не можете, това нарушава правилата на сайта и може да доведе до блокиране.

 

Какво трябва да направя, за да бъде моята обява постоянно на първа страница?

Обявата Ви не може да бъде на първа страница през цялото време. Въпреки това, тя може да стои на първата страница известно време, ако използвате допълнителните услуги за промотиране. Когато отворите вашата обява изберете бутона „ПРОМОТИРАЙ ОБЯВАТА” или от страницата с „Моите обяви” да изберете бутона „VIP статус”, след което само трябва да следвате инструкциите. Промо обявите се показват и посещават многократно повече от безплатните обяви.

 

Как да намеря моята обява ?

За да намерите вашата обява и кликнете върху връзката „Профил” и след това „Моите обяви”.

 

Как да променя моята обява ?

За да промените вашата обява, кликнете върху бутона „Редакция на обявата”. Можете, също така, да промените вашата обява, като отворите обявата и изберете бутона „Промени”.

 

Как да добавя или изтрия прикачените снимки към обявата?

В долната част на формуляра за редактиране ще видите всички снимки, които сте качили към обявата си. На всяка снимка има бутон „Изтрий”, чрез който можете да премахнете съответната снимка. Снимките се качват по същия начин както при публикуване на обявата.

 

Как да изтрия моята обява?

За да изтриете една обява трябва само да кликнете върху линка „Изтрий” от страницата, на която е публикувана вашата обява. След изтичането на избрания период вашата обява се премества в „Неактивни” обяви и ще бъде автоматично изтрита след 1 година.

 

Получавам ли известие за моята изтичаща обява?

При изтичане валидността на Вашата обява или на платения от вас период за VIP обява, автоматично ви се изпраща напомнящо съобщение за изтичане срока чрез имейл.

 

Срокът на обявата ми е изтекъл, но още не съм продал стоката. Как да удължа срока на обявата?

Можете да активирате обявата от профила си в раздел „Неактивни”. Не е нужно да пускате повторно обявата, това е в нарушение на правилата на сайта.

 

Не мога да се свържа с продавача, не отговаря на обаждания и имейли.

Това не означава, че обявата не е актуална. Може би продавачът не е състояние в момента да говори по телефона или няма компютър под ръка. Опитайте се да се свържете с продавача отново след известно време.

 

Забравил съм си паролата. Какво да правя?

Използвайте функцията за възстановяване на паролата на сайта.

За да направите това, изберете „Вход” и след това „Забравена парола”.

Ако не получите вашата парола по електронната поща, проверете в папката „спам” от електронната поща.

 

Предлага ли Agro-CONSULTANT.net посредничество между купувачи и продавачи?

За момента не извършва посредничество за продуктите и услугите, предлагани на сайта и не заема позицията на посредник между двете страни - купувачи и продавачи.

 

Как мога да докладвам за нередност в обявите, за проблем на сайта или предложение за подобрение?

Ако Вие забележите обяви, писма или друга информация на сайта, чиито единствени цели са измама, неактуални обяви, обяви в грешни категории, то можете да ни уведомите, чрез формата ни за контакт. Също така под всяка обява има линк „Оплакване”. Моля, използвайте съответната секция, за да ни съобщите за нередност.

 

Надяваме се, че сте намерили отговор на въпроса си. Ако не сте, можете да зададете въпроса си към нас, чрез формата за Контакти.

 

Желаем ви отлични покупки и успешни продажби в Агро Борса - Agro-CONSULTANT.net!