Актуални агро новини.Нарушител прибягна до физическа саморазправа с горски надзирател.

Пореден случай на физическа саморазправа със  служител от „ДГС Разлог” е извършен, съобщават от ЮЗДП. Случката се е разиграла в местността Катарино. При редовен обход на охранителния участък горските надзиратели Георги Алуминов и Христо Анастасов засичат добре познатия системен нарушител Борис Иванов с прякор „Бобата” да извършва незаконна сеч. Нарушителят е бил без редовно издадено позволително. Служителите правят опит да му съставят акт, при което той отказва да се подчини, грабва дърво от купчината до него и започва да удря Георги Алуминов. Само бързата реакция и избягването от местопроизшествието на горския служител са предотвратили инцидент с много по-тежки и непредсказуеми последствия.

В издадената медицинска експертиза е описано, че горският надзирател Г. Алуминов е с множество хематоми и кръвонасядания по тялото. За случая веднага е уведомено РУП Разлог. Ще бъде сезирана и Районната прокуратура в града. Нарушителят Б. Христов има повдигнати обвинения за множество груби посегателства срещу горски служители и за незаконна сеч на дървесина в държавни горски територии в района на Разлог и Симитли.

 

, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));