Актуални агро новини.Пътуващ семинар на тема – „За повече мляко - повече знания”.

След организирания преди две години пътуващ семинар от НССЗ и Националния съюз на говедовъдите в България под наслов „Да спасим Българското мляко”, след проведената Първа среща на говедовъдите в България на Старозагорски бани, след проведената конференция от ИАИ по отношение бъдещето на говедовъдството у нас, след двукратно проведено обучение от Академия за животновъди под патронажа на Топ Микс, след форума организиран от ЦАР при Асоциацията на българските села, предстой да се проведе пътуващ семинар на тема – „ЗА ПОВЕЧЕ МЛЯКО - ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ”,  организиран от Националния център за обучение – Америка за България към Тракийския университет.

Мероприятието се провежда и със съдействието на Националния съюз на говедовъдите в България.

По време на семинарите ще бъде връчено на всеки участник Ръководство по говедовъдство. Всички говедовъди са канени да посетят семинара. Канени са също и говедовъдите от съседни области на градовете, които са определени за провеждане на семинарите. Първите две семинара ще се проведат на следните дати: 01.02.2017г - Земеделски институт - гр. Карнобат от 10.00 ч. и гр. Сливен - 02.02.2017 г от 10.00 ч. Информационен център по животновъдство.

, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));