Актуални агро новини.РИОСВ – Шумен отбеляза Световния ден на влажните зони с открит урок.

Експерти от РИОСВ – Шумен организираха открит урок по повод 2 февруари – Световният ден на влажните зони с ученици в информационния център на инспекцията. Децата от пети клас на II ОУ „Д-р Петър Берон“ научиха за влажните зони в България, за ролята и значението им като резервоар на. Урокът бе посветен на темата на кампанията през 2017 г. „Влажните зони за намаляване риска от бедствия“. За затвърждаване и обогатяване на своите знания учениците взеха участие в образователни игри, посветени на влажните зони.

РИОСВ – Шумен подари енциклопедия и книги за обогатяване на библиотечния фонд на училището. Всеки участник в инициативата получи брошура посветена на влажните зони, а най-добре представилите се в игрите – награди за участието си.

, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));