Актуални агро новини.Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас.

Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас. Те ще влязат в асортимента на общинското социално предприяте "Морски знаци", в което работят хора с увреждания, съобщават от община Бургас.

Идейните проекти трябва да интерпретират духа на Бургас и културата на целия регион. Търси се моделът, в който да се съчетаят визията на Бургас като модерен европейски град, привлекателна туристическа дестинация, място на традиции и иновации, на творчество и развитие.

Идейните проекти трябва да са проектирани така, че да са подходящи за използване както в малки, така и в по-големи размери. Проектите трябва да съдържат текст: БУРГАС, както и да има вариант на английски език: BURGAS. Да могат да се изработват ръчно. Допустими материали са американ, канаваца, панама, лен, памучни платове, кожа, керамична , стъклена или дървена заготовка.

Всеки автор може да предложи за участие в конкурса до 6 проекта. Всеки проект следва да е създаден специално за целите на конкурса.

Заедно с проекта си, авторът трябва да приложи: имената си, ел. поща и телефон за контакт; подписана декларация за авторство (свободен текст).

Краен срок за изпращане на проектите: 28.02.2017 г.