Актуални агро новини.Съвместна информационна среща-семинар на НССЗ, БАБХ и АРИБ.

На 07 март 2017 г. в гр. Перник ще се проведе съвместна информационна среща-семинар на НССЗ (Териториален областен офис - гр. Перник), Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) - Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) - гр. Перник и Асоциация растителнозащитна индустрия България (АРИБ).

На семинара Нели Йорданова - Генерален директор на „Асоциация растителнозащитна индустрия България“ ще представи на участниците в семинара фалшивите пестициди и нелегална търговия на продукти за растителна защита - значителен и нарастващ проблем.

Мариана Лагинова - Българска агенция по безопасност на храните ще запознае гостите с новите огнища от пръстеновидно гниене по картофите  в региона.

Експертите от Териториален офис на НССЗ - гр. Перник ще разяснят на присъстващите възможностите за подпомагане на земеделските производители по мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Събитието ще се проведе в гр. Перник, Дворец на културата, пл. „Кракра” Ė 1, малка зала

, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));