Актуални агро новини.Изложение – договаряне и бизнес форум „За ТУРИЗМА 2017”.

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения върви с пълна пара.  За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението – договаряне и бизнес форум „За ТУРИЗМА 2017”- Бургас.

България се утвърждава като водеща и стабилна дестинация за целогодишен туризъм. Туристическият бранш  отчете най-силния сезон за последните 25 години с ръст от 12 % и над 10 милиона посетители от чужбина. Нарастване броя на руските почиващи, поява на интерес към страната ни от нови пазари като Ирландия и Китай, завръщане на туристите от скандинавските и други страни и увеличаване броя на качествените и платежоспособни туристи с по-високи изисквания са част от реализираните  положителни тенденции, които заслужава  да бъдат запазени и развити. А поставянето на Тракийската низина и България на второ място в топ 10 дестинации завинени пътешествия през 2017 година от авторитетното издание „Уайн Ентусиаст“ е събитие , което фокусира и разширява интереса към страната ни и трябва да се  капитализира по най-добрия начин от всички структури в бранша.

Настоящата година започва с много добра заетост в зимните ни курорти и с ръст в ранните записвания за летния сезон. Постоянно нараства търсенето и интересът към СПА, културния, поклонническия и селския туризъм. Всичко това наред с конюнктурата в международен план са предпоставки да очакваме втора добра година за родния туризъм и трайното превръщането на България в сигурна и стабилна дестинация.

Ето защо поредното трето издание на изложението „За Туризма 2017”, което ще се проведе на 21 и 22 март 2017 година в Експозиционен център „Флора” - Бургас, максимално ще съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на нарастващите потребности на клиентите и ще затвърдят положителните впечатления, които карат туристите да избират отново България като желана дестинация.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център „Флора”.

Кои са участниците и какво ще предложат на клиентите и посетителите, за да обзаведат и реновират своите обекти или да заредят  заведенията си.

Проектиране, строителството, обзавеждането на туристическите обекти и консумативи.
"ФЛАЙТ ЕЛ", ЛУЧИ, Рокуол Стоун, КОНСУМАТИВ, Реникс, ОПАКОВКА БГ,  ПРОМОПАК, ИЗИТЕКС, Техномаркет България, Серена Трейд и Евета Спорт Професионално и барово оборудване
Тирол Сервиз, ТОП КОМЕРС ГРУП, Таргет Медия Груп, Аура България, СББ Груп, RеSol /RestaurantSolution/, Ран Дизайн и Итали Гудс Компютри и софтуерни продукти, системи за сигурност, иновативни решения
КАМСЕК, БИОКОМ  ТРЕНДАФИЛОВ   Храни и напитки
Енко Вендинг, ВИКС УНИТРЕЙД, ЕОС – ЛД Дистрибюшън, РАУХ България, Ла Мезон дьо Вин,Винпром АД В. Търново, Кенди, Вива АиМ, Бест Фрутс, Веникс  и Попкорн продукт Работни и специални  облекла и реклама
Мели-М  и Имидж-М

Официален партньор на изложението - договаряне "За ТУРИЗМА 2017" - Бургас е ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".

Съпътстващата програма

Тази година се организира и бизнес форум, който  включва панел с лекции по актуални проблеми в туризма и презентации на фирмите участници.

На 21 март
- от 11.00 ч. откриване на семинарната програма с темата: ”Най-добри digital performance практики за туристическия бранш'' с лектори Кристина Сивилова и Николай Георгиев
- от 13.00ч. лично Велизар Величков-търговски директор на Grabo.bg ще запознае участницте с ''Новите канали за резервации в България”. Това е новата система NASTANI.BG - част от Grabo.bg и Broadcasting Group.

На 22 март
- от 11.00 ч. Агенция по заетостта ще предложи готови и обучени кадри за очаквания силен туристически сезон и ще представи ликция на тема: „Национални планове за действие по заетостта 2017”, а
- от 12.00ч. ще можете с интерес да наблюдавате  кулинарните демонстрации на учениците от Професионална гимназия по туризъм "Проф.д-р Асен Златаров", които ще покажат уменията си в сладкарството и карвинга.

Повече информация във връзка със За Туризма 2017  можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието: www.facebook.com / За Туризма 2017.

Вход свободен!

ПОКАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
на  изложението ще намерите в прикачения файл...