Актуални агро новини.Преваляванията от дъжд продължават и днес.

Днес преваляванията ще продължат, но вече ще са на по-малко места и по-слаби. Ще има и временни разкъсвания и намаления на облачността. Вятърът ще бъде до умерен от северозапад, в Източна България и по долината на Струма временно силен от север. Максимални температури между 6° и 11°, малко по-високи в крайните югозападни райони.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца - слабо ще се повиши.
В планините ще духа умерен, по билата - силен североизточен вятър. Ще бъде предимно облачно, мъгливо и на места ще превалява сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и на места ще превали дъжд. Ще духа до умерен до силен северен вятър. Максимални температури на въздуха: 9°-11°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

 


 

 

 

 

 

 

, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));