Актуални агро новини.Какви са предизвикателствата пред земеделците през 2017 година.

Tова ще обсъдят земеделци и експерти по време на шестото издание на Клуб Investor.bg Агробизнес на 14 март 2017 година.

Kак фермерите да станат по-конкурентоспособни?

Kак влияе досегашното финансиране върху целия сектор?

Kакви са предизвикателствата и рисковете пред българските земеделци в контекста на глобалната търговия?

Водеща тема на дискусиите ще са също директните продажби, Наредба 26 за преработката на продукти във фермата, проблемите и предимствата за регистрираните по наредбата фермери, развитието на малкия и средния бизнес в земеделието.

В дебата ще участват експерти, които имат пряк опит и наблюдения във фермите , които са се заели да предлагат директно произведената продукция на потребителите.

Дискусията ще постави акцент и върху съвременните иновативни решения в агробизнеса. Kак новите технологии влияят на конкурентоспособността на земеделския бизнес?

Клуб Investor.bg Агробизнес ще се проведе на 14 март от 13.00 ч. в София, бизнес център Capital Fort (бул. Цариградско шосе 90).

Клуб Investor.bg е клубът на всички, които се интересуват от актуалните теми в света на бизнеса и тяхното развитие. В рамките на клуба, от 2007 г. насам, са проведени редица събития с дискусионен характер в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството, здравеопазването и др.

Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като генерира интересно и важно съдържание за своята аудитория и осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.