Актуални агро новини.Кметът на Севлиево ще подпише договор за партньорство с "Джуниър Ачийвмънт България".

Обучение на младежите по предприемачество, изграждане на модел за публично-частно партньорство и създаване на възможности за осъществяване на съвместни инициативи и проекти, са само част от дейностите, залегнали в договора за партньорство между Община Севлиево и фондация "Джуниър Ачийвмънт България". Споразумението ще бъде подписано по време на конференцията „Агропредприемачество в България - мисията възможна“, която е част от националния фестивал Семе българско.
 
Партньорството между Община Севлиево и "Джуниър Ачийвмънт България" цели да разшири обхвата на учебните програми за бизнес обучение в училищата, да научи подрастващите на самостоятелност при вземане на решения и да развие творческото им мислене. Също така ще се финансират извънкласни и извънучилищни предприемачески програми и инициативи на Фондацията.
 
Конференцията се реализира с участието на Община Севлиево и партньорството на евродепутатите инж. Владимир Уручев и Андрей Новаков, и ще се проведе в петък, 7 април, от 14:30 часа, в зала 300 на Община Севлиево.

, , fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));