Актуални агро новини.Участниците на Международното изложение за тежкотоварни автомобили - TRUCK EXPO 2017, започнаха да разкриват своите експонати.

На предстоящото Международно изложение за тежкотоварни автомобили - TRUCK EXPO 2017, което ще се проведе от 01 до 03 юни т. г. на откритите площи и пистата на летище Лесново, ще бъдат представени последните новости от света на комерсиалната техника. Участниците вече започнаха да открехват завесата за експонатите, които ще присъстват на техните щандове.

На тазгодишното изложение за комерсиална техника TRUCK EXPO 2017 Scania ще представи новата S-серия в няколко модификации - Scania S 500 A4x2LA с две различни кабини  - S 20 Highlineе и S 20 Normalе, както и Scania S 450 A4x2NA (кабината е тип S 20 Highline). 

Шведската марка ще покаже още новите R 450 A4x2LB с кабина тип S 20 Highline - с 4-точково въздушно окачване и Scania R 410 A4x2LA с кабина от типа CR 20 Highline - с 4-точково въздушно окачване. 

От гамата автобуси на марката ще бъдат показани градският Scania Citywide LF и туристическият Scania INTERLINK HD.

На щанда на Турботракс България, официален представител на DAF за страната, ще бъде показан флагманът на марката в две модификации - XF 460FT SSC със Супер спейс кабина и DAF XF 460 FT SC със Спейс кабина. Марката ще представи и по-малкия член на моделната гама - DAF LF 180 FA 16t Euro 6, със спална кабина.

Турботракс ще покаже и два тежкотоварни автомобила от програмата DAF First Choice. На щанда ще бъде демонстрирана и иновативната онлайн система DAF Connect, която предоставя информация в реално време за превозните средства и водачите. Цялата информация за действително местоположение, разход на гориво, скорост , пробег и други е достъпна онлайн и може да бъде адаптирани към изискванията и желанията на клиентите.

Булавто, представител на Ford Trucks за страната ни, ще покаже последните новости на марката. На щанда ще са разположени два самосвала Ford - 4142 D (8х4) и 3542 D (6х4). Ще може да се види и Влекач 1848 T (4х2) с новия 13-литров двигател Ecotorq, както и моделът Ford 1833 DC (4х2) с надстройка за сметосъбиране.

Юрорент, официален дистрибутор на Carrier за България, ще покаже модела си, предназначен за лекотоварни автомобили Viento 300, пътен вариант, т.е. без възможност за стационарно захранване от ел. мрежа. Агрегатът разполага с функция разскрежаване с горещ газ (hot gas defrost).

Припомняме, че марките, които вече са потвърдили участие и ще представят своята пълна палитра от автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията, както и най-новите модели автобуси и специализирани превоз­­ни средства, са: DAF, FORD, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO.

Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Компании, които имат интерес да представят продукти и услуги, кореспондиращи с тежкотоварната автомобилна техника, все още могат да заявят участие към логистичния организатор на TRUCK EXPO 2017 – Фернет България, тел./факс: 032/681 115; 607 613; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Локацията на събитието - летище Лесново, се намира в община Елин Пелин, в източната част на Софийското поле, на 27 км източно от столицата.

Очакваме всички, които планират обновяване на автомобилния парк на своите компании с леко- и тежкотоварни автомобили, да включат в календара си посещение на TRUCK EXPO 2017. Там на място и в реална обстановка ще могат да се информират за различните предимства на отделните марки и да направят правилния за техните цели избор.

Допълнителна информация и актуални новини можете да намерите на сайта на изложението.