Актуални агро новини.МОСВ организира обучения за кандидат-бенефициенти по Програма LIFE.

Министерството на околната среда и водите (МОСВ) , , в качеството на Национално звено за контакт по Програма LIFE за България, организира две обучения за кандидат-бенефициенти. Повод са публикуваните от Европейската комисия покани за подаване на проектни предложения за 2017 г. на страницата на Програма LIFE.

Oбученията са еднакви. На 11-ти май срещата с кандидат-бенефициенти ще бъде в сградата на МОСВ на ул. „Уилям Гладстон“ 67, а на 12-ти май – в сградата на министерството на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 22.

За участие трябва да се попълни регистрационната форма и да се  адресира  до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Тя трябва да се изпрати не по-късно от деня, предхождащ обучението и да съдържа информация кога ще се включи кандидатът. При наличие на повече заявки от възможностите на залата, участниците ще бъдат записани по реда на подаване на регистрационната форма, а за останалите ще бъдат определени допълнителни дати.