Актуални агро новини.На много места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони придружени с гръмотевици.

Днес, 11 юни на много места, от запад на изток, ще има краткотрайни валежи, в отделни райони придружени с гръмотевици. Вечерта валежите ще спират, а облачността ще се разкъсва. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 21° и 26°. Такава е прогнозата на НИМХ към БАН.

Атмосферното налягане ще се задържи без съществена промяна - малко по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще е значителна. Ще има валежи, придружени с гръмотевици. По най-високите върхове на Рила и Пирин дъждът ще преминава в сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 8°.

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността, но превалявания са малко вероятни. Вятърът ще е слаб, от север-североизток. Максимални температури на въздуха - между 21° и 25°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 

, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1&appId=1270646742991111'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));