Актуални агро новини.Обществено обсъждане в ДЛС Граматиково на извършената инвентаризация на горските територии и изработените горскостопански карти.

Изпълнителна агенция по горите, Регионална дирекция по горите гр. Бургас и Югоизточно държавно предприятие гр. Сливен, уведомяват обществеността и всички заинтересовани страни, че е извършена инвентаризация на горските територии и са изработени горскостопански карти, горскостопански план за горските територии – държавна собственост, план за ловностопанските дейности и план за дейностите по опазване от пожари в района на дейност на ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково”.

Във връзка с чл. 37, ал. 4 от Наредба № 18 от 7 октомври 2015 г. за инвентаризация и планиране в горските територии, на 24.10.2017 г. от 13.00 часа, в сградата на ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково”, ще се проведе обществено обсъждане на извършената инвентаризация на горските територии и изработените горскостопански карти , горскостопански план за горските територии – държавна собственост, план за ловностопанските дейности и плана за дейностите по опазване от пожари в района на дейност на ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково”. Материалите са на разположение на заинтересованите лица в ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково”, всеки работен ден от 8.30 до 12.00 и от 13.00 до 16.30 часа до 23.10.2017 г.

Становища по извършената инвентаризация на горските територии и изработените горскостопански карти, горскостопански план, плана за ловностопанските дейности и плана за дейностите по опазване от пожари в района на дейност на ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково” се приемат  писмено в ТП „Държавно ловно стопанство Граматиково” и на
е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..