Актуални агро новини.Обществено обсъждане по процедура за подбор на проекти по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури“.

На основание чл.26, ал. 4 от ЗУСЕСИФ, УО на ПМДР публикува за обществено обсъждане документи по процедура за подбор на проекти по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури , развиващи устойчиви аквакултури“. Чрез мярката се цели насърчаване на предприемачеството в сектора на аквакултурите; подпомагане на създаването на предприятия за устойчиви аквакултури от нови производители на аквакултури.

Предвиденият бюджет по мярката е 16 624 555 лв.

Писмени възражения, предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат до 29.03.2018 г. включително, на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Предложенията и коментарите следва да бъдат представени като свободен текст в рамките на електронното писмо (e-mail) или да бъдат приложени в отделен файл във формат .word, а не да бъдат сканирани или нанасяни в отделните документи от пакета.

Пълният пакет документи можете да намерите тук.