Актуални агро новини.Днес ще има значителна облачност, с превалявания от дъжд.

Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца и още ще се понижи.

Днес ще има значителна облачност, с превалявания от дъжд , в северозападните райони - от сняг, но и там с повишението на температурите ще преминават в дъжд. На повече места ще са валежите в Източна България, а значителни по количество в Родопите. В сутрешните часове на места в централните райони на Дунавската равнина ще има условия за поледици. Ще духа до умерен, в Източна България и силен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са от 5°-6° в северозападните райони до 14°-15° в Източна България и крайните югозападни райони, за София – 9-10°. Такава е прогнозата за времето на НИМХ към БАН.

Над планините ще има значителна облачност и ще превалява сняг, под 1400 м – дъжд и сняг. В Родопите валежите ще са значителни по количество, предимно от дъжд, само по най-високите части – от сняг. Ще духа силен, по билата до бурен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд, по-значителни след обяд в южните райони. Ще духа силен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 10°-15°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е 6°-7°.

На 26.03.2018 слънцето ще изгрее в 07:20 часа и ще залезе в 19:46 часа. Продължителност на деня 12:26 часа.