Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Международна научно-практическа конференция по лесозащита ще се проведе в Пловдив

През месец октомври в Пловдив ще се проведе Международна научно-практическа конференция по лесозащита, посветена на 60 години от създаването на лесозащитните станции в България. Форумът се организира от Изпълнителна агенция по горите и е под патронажа на Министъра на земеделието, храните и горите. 

На конференцията ще бъдат представени доклади и постери, свързани с историята и научно-практическите достижения в областта на лесозащитата. 

Целта на събитието е да събере заедно специалисти, учени, преподаватели, експерти и да предизвика дискусии по актуални теми, свързани със здравословното състояние на горите в световен мащаб.  

Конференцията ще се проведе в периода 12-14 октомври в Международен панаир – Пловдив и е подходяща за специалисти в областта на лесозащитата. 

Всички желаещи могат да заявят участие в срок до 15.04.2020 г. на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Изпращане на пълния текст на докладите и постерите - до 30.06.2020 г. 

 
Документи
 

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates