Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Държавен фонд „Земеделие“ отваря втора виртуална приемна

На 4 април от 10.30 ч. Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) организира втора виртуална приемна. В началото на март тази година ДФ „Земеделие“ се присъедини към инициативата, обявена от министъра на земеделието д-р Иван Иванов.


    Виртуалната приемна продължава с въпроси и отговори, свързани с държавните помощи, схемите de minimis, както и инвестиционните схеми за подпомагане, свързани с растениевъдна земеделска продукция, инвестиции за доилни съоръжения и инвестиции за кланични пунктове.
   Програмата е, както следва:
- 10:30 ч. – 11:30 ч. – Павлина Ангелова, директор дирекция „Краткосрочни схеми за подпомагане“ - 11:35 ч.
– 12:35 ч. – Надежда Петрова, директор дирекция „Инвестиционни схеми за подпомагане“
    Участие може да бъде заявено на следния имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
   В заявката е необходимо да се посочи името на участника, въпроса или конкретния казус, които да бъдат обсъдени, както и електронната поща, на която ще бъде изпратен линк, чрез който участниците ще бъдат включени в срещата.
   Във виртуалната приемна всеки ще може индивидуално да разговаря със съответния директор, да зададе лично въпросите си и да получи отговор. Всеки участник ще разполага с 5 минути.
    Срокът за подаване на заявки за участие по имейл е до 12:00 ч. на 1 април (петък) 2022 г.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates