Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Очаква ни слънчев ден със слаб до умерен вятър

Актуални агро новини.Очаква ни слънчев ден със слаб до умерен вятър.

Днес ще бъде предимно слънчево със слаб до умерен вятър от изток-североизток. На места в Северна България видимостта ще е намалена. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 8° и 13°, в София около 8°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, но през деня слабо ще се понижава. Tова е прогнозатз а времето на НИМХ.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, а по най-високите части на Рила и Пирин от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 13.03.2019 слънцето ще изгрее в 06:44 часа и ще залезе в 18:29 часа. Продължителност на деня 11:45 часа.

На 13.03.2019 луната ще изгрее в 10:26 часа и ще залезе в 00:19 часа. Осветеност на диска в 0h UT %. Фаза на луната: първа четвърт.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates