Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Меморандум за сътрудничество между ЦНСССКЦИЕ и ЗK Единство

Актуални агро новини.Меморандум за сътрудничество между ЦНСССКЦИЕ и ЗK Единство.

Подписването на меморандум за сътрудничество между ЦНСССКЦИЕ  (Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа) и Земеделска кооперация „Единство“, с. Костиево, Пловдивска област, ще се състои на 27 март (сряда) от 10:30 часа. Центърът и Кооперацията ще работят за развитието на „Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ“ – проект на ЦНСССКЦИЕ, подкрепен от правителствените ръководители на България и Китай.

След церемонията изпълнителният директор Васил Гелев ще информира за подписаното на 20 март т.г. в Ханджоу, район Сяошан, Китай Тристранно споразумение между ЦНСССКЦИЕ,  Българската национална асоциация на производителите на шафран и биологични шафранови продукти и „Джъдзян Янтйен за земеделие, наука и технологии Ко.“. Гелев ще даде и практически насоки за електронната търговия с Китай след приемането на нови регулации в КНР.

От 14 часа същия ден в БТПП, ул. Искър № 9, зала А, ще се състои среща с представители на страните от инициативата 16+1, на браншови организации в областта на селското стопанство и на фирми. Темата е „Нови регулации на китайския пазар в областта на селското стопанство. Електронна търговия във формат 16+1“.

 

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates