Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Днес се открива специализираното изложение Дунавски овощари

Актуални агро новини.Днес се открива специализираното изложение Дунавски овощари.

Четвъртото поредно издание на специализираното изложение Дунавски овощари 2019 ще се проведе през месец март. Събитието ще се проведе на 30 и 31 март в зала МОНБАТ Арена в Русе. Това реши Управителния съвет (УС) на Съюза на дунавските овощари (СДО) на свое заседание.

„Изпратили сме покана до министъра на земеделие г-н Румен Порожанов. Надяваме се тази година да ни уважи и да присъства на изложението. Към момента наши гости и изложители са били фирми и фермери от България, Турция, Румъния, Италия, Великобритания и други. През миналата година се радвахме на интерес от Сърбия, Полша и Холандия. През 2019 г. отново сме предвидили традиционните b2b срещи“, каза Димитър Рачев, член на Управителния съвет (УС) на Съюз на дунавските овощари (СДО).

И тази година в изложението ще вземат участие компании, специализирани в производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и хранене на растенията. Въпреки че заявките за участие още текат, са предвидени площи и за излагане на машини, съоръжения, капково напояване, услуги и информация, включително банково и застрахователно обслужване, производство на опаковки, горива и други свързани дейности.

Традиционно ще се проведат и b2b срещите, които през 2018 г. бяха акцент на изложението, заради тясната връзка, която може да се осъществи на място между преработватели, търговски вериги и търговци на едро.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates