Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

WWF и Inside Joke StandUp представят "Смях с кауза за природата"

Актуални агро новини.WWF и Inside Joke StandUp представят "Смях с кауза за природата".

Благотворителното представление "Смях с кауза за природата" ще се състои на 14 май от 19:30 ч. в Sofia Live Club. Приходите от него ще подпомогнат работата на международната природозащитна организация WWF за опазване на горите и реките на България.

"Кметът" на стендъпа Георги Кючуков, американецът по паспорт и българин по сърце Greg Hutt, жената с котка Надя Bright, даскалът от Димитровград, Илинойс Митака Велков, екзотичният нашенец Flash, и канадецът от Овча купел Дими ще ангажират с усмивки и позитивно отношение публиката за природозащитната кауза.

На входа на клуба посетителите ще може да разгледат изложба на забавни фотографии от природата със снимки на победителите от миналогодишния международен конкурс Comedy Wildlife Photography Awards. Аналогичен конкурс беше проведен и от WWF България, като победителите спечелиха билет за събитието и подарък от WWF.

В България има 325 реки и те вече са прекомерно използвани, като в тях има все по-малко живот и все по-малко вода. WWF полага усилия и търси подкрепа за опазване и възстановяване на речните видове, като изключително застрашените дунавски есетри, и за премахване на многобройните ограничения, които унищожават реките ни.

Опазването на горите е във фокуса на работа на организацията в България и на Балканите. От налагане на международния стандарт за устойчиво управление на горите FSC през осигуряване на защита за най-ценните вековни гори до прилагането на ефективни мерки за намаляване на незаконните сеч, WWF работи ежедневно за опазване на този ценен национален ресурс.

 

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates