Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Захлаждането на времето ще продължи

Актуални агро новини.Захлаждането на времето ще продължи.

С напредване на днешния ден заоблачаването и захлаждането в страната ще продължи. Причината е, че у нас навлиза хладен въздух от северозапад. Това обясни в "България сутрин" синоптикът Симеон Матев. В следобедните часове ще има прегърмявания и превалявания в планинските райони и Югоизточна България. Въпреки това температурите в голяма част от страната отново ще достигнат до около 30 градуса. 

По Черноморието и най-вече по северното крайбрежие, се заоблачава от сутринта. Около обед облаците ще намалеят. Късно следобед ще се заоблачи и на юг. Температурите отново ще бъдат около и над 30 градуса. Температурата на водата ще е между 26 и 28 градуса.

В средата на седмицата се очаква да има повече валежи. В сряда и четвъртък температурите чувствително ще се понижат. Днес и утре ще има превалявания, но те няма да са с голяма продължителност. В сряда ще има мощни дъждовни облаци заради студения въздух навлизащ у нас. До вечерта ще има превалявания в по-голямата част от страната. 

В четвъртък също ще има превалявания преди обед, но в следобедните часове ще бъде слънчево. Температурите ще са между 23 и 28 градуса. В петък ще има разкъсана облачност и затопляне на температурите - между 25 и 30 градуса.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates