Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Горски служители доставят храна за децата

Служители от регионалните дирекции по горите и държавните горски предприятия съдействат при доставката на млечни продукти, плодове и зеленчуци до домовете на деца от цялата страна. Продуктите се осигуряват по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“. Горските служители оказват помощ като доставят пакетите с продукти до домовете на децата или съответните училища и детски градини.

Повече от 300 деца в общините Гърмен, Сатовча, Гоце Делчев и Хаджи Димово до сега са получили продукти по домовете си от служители на Регионална дирекция по горите – Благоевград и Югозападно държавно предприятие.  Плодове, зеленчуци и млечни продукти по програмите в Община Габрово и села в община Велико Търново бяха доставени от РДГ – Велико Търново. Децата от детските градини в Община Сливен получиха хранителни продукти от служителите на Регионалната дирекция по горите, а за учениците от областите Видин, Видин, Враца и Монтана доставките бяха извършени от РДГ – Берковица и Северозападно държавно предприятие. На 72 адреса в с. Дъбравино, община Аврен са доставени продукти за учениците от служителите на РДГ – Варна. Доставки са извършени в Столична община и Област Смолян съответно от служителите на РДГ – София и Смолян.

Доставките продължават. Горските служители активно съдействат децата в цялата страна да получат продуктите, осигурени по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“.   

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates