Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

МОСВ организира семинар по програма "Опазване на околната среда и климатични промени"

Актуални агро новини.МОСВ организира семинар по програма "Опазване на околната среда и климатични промени".

Министерство на околната среда и водите (МОСВ) организира Откриващо информационно събитие и семинар за създаване на партньорства по програма „Опазване на околната среда и климатични промени". Събитието, финансирано по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021, ще се проведе на 8 и 9 май в Резиденция „Бояна", ул. „Витошко лале" №18. МОСВ е програмен оператор.

В първия ден участниците ще имат възможност да се информират относно обхвата на програмата и предвидените области на финансиране. Участниците ще се запознаят с потенциални партньори от страните-донори на ФМ на ЕИП. Във втория ден ще се състоят дискусии, за да бъде дадена възможност за задълбочаване на партньорства, които да станат база за бъдещи съвместни проекти.  

Регистрацията е отворена до 25 април и се осъществява чрез приложената регистрационна форма, която следва да изпратите по e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   

Поради ограничения капацитет на залата регистрацията на участниците се осъществява на принципа „първи по ред е първи по право". Регистрираните участници ще получат e-mail с потвърждение за тяхната регистрация и дневен ред на събитието.

Регистрационна форма draft_reg_form

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates