Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Бизнес форум Балкани и Средиземно Море

Актуални агро новини.Бизнес форум Балкани и Средиземно Море.

Агенция за развитие на човешките ресурси организира двудневно събитие  „Бизнес форум Балкани и Средиземно Море" /BalkanMed Business forum/ което ще бъде открито на Деня на Европа на 09 Май, 2019г., в гр. София, Парк хотел Витоша. На форума ще участват земеделски производители и производители на земеделска техника от Кипър, Гърция, Северна Македония и Албания.

Събитието ще запознае присъстващите с новите европейски приоритети и мерки за финансиране в сектор „Земеделие".

Те ще имат възможност да направят конкретни бизнес срещи между земеделски производители и производители на земеделска техника от  България, Гърция, Кипър, Северна Македония и Албания

По време на форума ще бъдат представени приоритетите през новия програмен период в сектор „Земеделие" от представители на Министерството на земеделието и Национална служба за съвети в земеделието. Ще бъдат направени презентации на земеделски производители и фирми от Кипър, Гърция, Македония и Албания желаещи бизнес сътрудничество с български такива. Планират се и бизнес срещи между земеделски производители и производители на земеделска техника от България, Гърция, Кипър, Македония и Албания.

„Бизнес форум Балкани и Средиземно Море" е част от дейностите по проект "BALKANMED E-BUSINESS PAGES - BALKANMED E-BP", BMP1/1.1./2608/2017", финансиран по Програма за транснационално сътрудничество „Балкани - Средиземно море" 2014-2020.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates