Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

На 23.08.2019 г. изтича срокът за коментари и бележки по проекта на Института по аграрна икономика

Актуални агро новини.Изтича срокът за коментари и бележки по проекта на Института по аграрна икономика.

Анализът обхваща шест от деветте специфични цели за Новата ОСП

На 23.08.2019 г. изтича срокът за предоставяне на коментари и аргументирани бележки по публикувания проект на Анализ на селското стопанство и Хранително-вкусова промишленост (ХВП), изготвен от Института по аграрна икономика.

Проектът на анализ не е приет от МЗХГ и е обект на вътрешно съгласуване в рамките на работните групи към координационната група за Обща селскостопанска политика (ОСП). Анализът обхваща шест от деветте специфични цели за Новата ОСП и съгласно неговата законодателната рамка, следва да бъде базиран на официални данни.

В отговор на предложението на браншови организации, отправено по време на Дискусията на тема „ОСП 2021-2027“, от МЗХГ е предоставена възможност за двустранни срещи с представители на Института по аграрна икономика.

Инициатива за двустранни срещи можете да изпращате на следния имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 23 август. След обобщаване на заявения интерес, ще бъдете уведомени допълнително за графика и мястото на срещите.

При предоставяне на бележки по Анализа на състоянието на селското стопанство и ХВП, следва да се посочват раздел /страница на анализа и да се предостави следната информация: браншова организация / институция, представител/и, имейл и телефон за връзка.

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates