Agro-CONSULTANT.NET - Вашият приятел на полето, във фермата и на пчелина

Какви каузи ще защитават от „Четири лапи“ през 2019-та?

Актуални агро новини.Какви каузи ще защитават от „Четири лапи“ през 2019-та?.

И през тази година Фондация „Четири лапи“ ще продължи да защитава каузи в подкрепа на животните. От международния офис на организацията у нас планират кампания, която да популяризира осиновяването на бездомни животни.

Фондация “Четири лапи“ е основана през 1988 г. в Австрия с първоначална цел да се бори срещу фермите за животинска кожа с косъм и батерийно отглеждане на кокошки носачки. В ранните години на дейността си слага край на транспортирането на диви птици от две авиолинии и осведомява за страданието на мечките като туристическа атракция. През 1994 г. „Четири лапи“ започва международна дейност. Има офиси в девет европейски държави. Този международен подход позволява на фондацията да провежда по-ефективни кампании и да подобрява живота на хиляди животни всяка година.

Динамична и успешна 2018-та са изпратили от българския офис на „Четири лапи“. Всяка кауза в подкрепа на животните е добър пример за дейността на фондацията.

Над 2000 са кастрираните животни в клиниката на „Четири лапи“ в Банкя, а повече от 700 са получили лечение. Част от животните са били жертви на насилие или различни инциденти.

Гледайте още за дейността на фондацията в Новините на АгроТВ!

Автор: Цветелина Влайкова

 

Още интересни статии по темата

Free Joomla! templates by Engine Templates